Facebook

Tekaški tečaj

od 13.09.2009

Ilirska Bistrica - Stadion Trnovo

 

 

TD BistrcTD Bistrc v sodelovanju z atletskim trenerjem Urbanom Praprotnikom organizira že tretji tekaški tečaj. Tečaj ob v nedeljo, 13. septembra 2009, na stadionu Trnovo. Od 10. do 14. ure bo potekal tekaški tečaj za začetnike, torej tiste, ki se še niste udeležili podobnega tečaja, od 15. do 18. ure pa bo potekal nadaljevalni tečaj, ki se ga lahko udeležijo tisti, ki so že sodelovali na začetnem tečaju.

Tekaški tečaji so namenjeni tako popolnim začetnikom kot tudi izkušenim tekačem, ki bi radi vedeli več o teku in treningih. Posamezni tekaški tečaj traja tri ure. Sestavljen je iz praktične vadbe ter predavanja o različnih temah (prehrana, tekaška oprema, poškodbe …).

Začetni tečaj je namenjen začetnikom in tistim, ki morda še oklevajo, če je tek zanje. Naučijo se 11 osnovnih pravil zdravega ukvarjanja s tekom in so opozorjeni na morebitne napake v tehniki teka, svetuje se jim tudi izbira primerne tekaške obutve. Nadaljevalni tečaj je namenjen tistim, ki bi radi izpopolnili svojo tehniko teka. Na začetku tečaja se ugotovijo morebitne napake, ki se jih v nadaljevanju poskuša odpraviti.

Prijavnina

Prijavnina je 25 evrov,udeleženec jo poravna na koncu tečaja. Udeleženci tečaja prejmejo še skripto. Članom/-icam TD Bistrc s plačano članarino se prizna 5 evrov popusta.

Prijava

Prijavite se lahko do zapolnitve prostih mest po elektronski pošti ali telefonu (051 346 897). Obenem prosimo, da prijavo v vednost pošljete še na  (Kovo), ki je zadolžen za organizacijo s strani Tekaškega društva Bistrc.

Na spletni strani društva si v mapi foto lahko ogledate nekaj fotografij s prejšnjih tečajev. III TD Bistrc

ar©tur