Facebook

Razstava likovnih del članov Likovnega društva Franceta Pavlovca

od 27.02.2010 do 12.03.2010

Ilirska Bistrica - Varstveno delovni center Koper, enota Ilirska Bistrica

 

Razstava.JPGV okviru 33. meseca kulture je Likovno društvo Franceta Pavlovca iz Ilirske Bistrice v prostorih bistriške enote VDC Koper pripravilo razstavo likovnih del članov društva.

Na razstavi sodeluje osem avtorjev, in sicer: Primož Tomažič, Zdenka Vinšek, Marino Samsa, Jadranka Savič, Janez Knafelc, Bernarda Mršnik, Ilija Martić in Rajko Kranjec. Predstavljajo pa se z deli v različnih tehnikah – od olja, akvarela in akrila do tuša in plastelina. Tudi motivi razstavljenih del so različni, od cvetja, pokrajine, živalske figuralike do portreta in drugega. Razstavljenih je 17 likovnih del, ki bodo na ogled do 12. marca, in sicer ob delavnikih od 9. do 14.30.

Likovno društvo Franceta Pavlovca, ki šteje okrog 20 članov, sodeluje v bogatem programu meseca kulture na Bistriškem že osmič zapored. Prvič so se predstavili takoj po ustanovitvi društva, leta 2003, in od takrat dalje vsako leto ob tem času postavijo na ogled najnovejša dela članov društva. Običajno pa pripravijo dve razstavi na leto, je povedal predsednik likovnega društva Rajko Kranjec.

ar©tur