Facebook

Športno predavanje in rekreacija

od 12.02.2011

Ilirska Bistrica - športna dvorana OŠ Antona Žnideršiča

 

  • ob 15.00 – športno predavanje: Pomen ogrevanja, kako pridobiti vzdržljivost, kako preprečiti poškodbe
  • od 16.00 do 18.00 ure - rekreacija, dvorana OŠ Antona Žnideršiča

 

V mesecu februarju na KŠIB-u začenjajo z novim projektom, s katerim bi radi približali rekreativno vadbo vsem občanom. V dvorani osnovne šole Antona Žnideršiča bodo namreč vsako drugo soboto potekala športna predavanja, na katerih bodo strokovnjaki z določenega področja z obiskovalci delili svoje izkušnje in športno znanje.

Na športne tečaje so vabljeni vsi športni navdušenci in tisti, ki si želijo vzljubiti to dejavnost. Tečaji bodo prilagojeni popolnim rekreativcem, poleg predstavitve teoretičnega dela pa bodo vodeni tudi praktični prikazi in treningi s strani strokovnjakov. Spoznavali bomo teme, kot so pomen prehrane in gibanja, pravilno ogrevanje, kako preprečevati poškodbe, kako pridobivati kondicijo, osnove košarke, osnove nogometa, fitnes vadba in prehrana, osnove plezanja, osnove borilnih veščin itd.

Udeležba na predavanjih je brezplačna, znanje, ki ga boste pridobili, pa bo zagotovo imelo izredno vrednost, saj vas bo navdušilo k aktivnemu preživljanju prostega časa in temu posledično boljšemu načinu življenja.

 Več info na Kšibovem fb-profilu ter spletni strani www.ksib.si.

ar©tur