Facebook

Rokometni turnir za mlajše dečke

od 05.06.2011

Ilirska Bistrica - športna dvorana OŠ Antona Žnideršiča

 

AKTIVNOSTI ROKOMETNEGA KLUBA ILIRSKA BISTRICA NA OBČINSKI PRAZNIK

 

V soboto, 4. junija, na občinski praznik bo rokometni klub organiziral 12. mednarodni rokometni turnir za mlajše deklice rojene leta 1998 in mlajše, ki se bo pričel ob 9.00 uri in trajal tja do 18.00 ure. Udeležbo na turnirju so že potrdile številne ekipe iz Slovenije kot s Hrvaške, tiste iz najbolj oddaljenih krajev pridejo že dan prej.

Ob 18.30 uri bo tradicionalni LIČANOV MEMORIAL v počastitev vsem preminulim rokometašem, ki so pričeli igrati naš šport na Bistriškem. Tekmo bodo igrali bivši člani in članice rokometnega kluba, ki bodo v sproščenem vzdušju med seboj pomerili moči in obujali spomine na pretekle čase, ko so bili še aktivni.

Ob 20.00 uri se bo igrala članska tekma med našo člansko ekipo in prvoligaškimi prijatelji z Ajdovščine. Na tekmi se bomo zahvalili igralkam, ki so nam pomagale to sezono in preizkusili ekipo, ki naj bi branila naše barve v prihodnji.

V nedeljo, 5. junija, bo rokometni klub organiziral turnir za mlajše dečke rojene leta 2000 in mlajše, kateri bodo prikazali svoje znanje, ki so ga osvojili v pretekli sezoni prosti številnim ekipam iz Slovenije in Hrvaške. Turnir se bo odvijal med 9. in 16. uro, vse omenjene tekme pa bodo potekale v športni dvorani OŠ Antona Žnideršiča.

ar©tur