Facebook

Predstava Zvezdica Zaspanka v Domu starejših občanov Ilirska Bistrica

od 08.01.2019

Ilirska Bistrica - Ilirska Bistrica

8. 1. 2019 ob 1.,00 - Predstava "Zvezdica Zaspanka" v Domu starejših občanov Ilirska Bistrica

MED ZVEZDAMI Z ZVEZDICO ZASPANKO

 

Čarobni december je mesec pričakovanj in je čas, ko bi radi svojim dragim nekaj poklonili v zahvalo ali pa iz ljubezni do njih. December je čas, ko se na pot odpravijo trije dobri možje in prvi je med otroke prišel Miklavž.

Prihod tega dobrega moža so v Jasenu otroci pričakali v Vaškem domu Jasen. Čarobno vzdušje je popoldne popestrila gledališka predstava »Zvezdica zaspanka«, ki so jo pripravila dekleta pod vodstvom Iris Mršnik Ferlež. Prisrčna otroška igrica je otroke popeljala na pot- na nebo, tja med zvezde, saj so pravljice menda stkane iz zvezdnega prahu, ki sveti na poti Miklavža. Otroci so ga nestrpno čakali, saj so imeli pripravljenih veliko risbic in nastopov. S pomočjo treh angelčkov so priklicali Miklavža, ki jih je nagradil z bogatimi darili, pa tudi šiba ni manjkala, čeprav je bila bolj za okras.

Med zvezdami z zvezdico

 

Najlepša hvala našim zlatim puncam - Luciji, Lari, Nini, Viti, Teji in Neži, ki so vložile ogromno energije v predstavo. Prav tako gre zahvala tudi tehnični ekipi, staršem ter ostalim, ki ste na kakršenkoli način prispevali k uspešni izvedbi prireditve.

Gledališko predstavo »Zvezdica Zaspanka« smo 12. decembra 2018 ponovili za otroke, ki obiskujejo Ure pravljic v Knjižnici Makse Samsa. V naslednjem letu pa se bo predstava odvijala v Domu starejših občanov v Ilirski Bistrici za prebivalce doma. Samostojno gledališko predstavo skupaj z Glasbeno šolo Ilirska Bistrica – baletni oddelek bomo uprizorili 16. februarja 2019 v Domu na Vidmu, na katero ste vabljeni vsi občani.

 

Ob tej priliki vas vabimo na naš tradicionalni božični koncert, ki bo v torek, 26. decembra 2018 ob 17. uri v Vaškem domu Jasen. Lepo vabljeni!

 

Društvo Ahec Jasen

ar©tur