Gremo v kino v Dom na Vidmu?

Objavljeno dne 17. marec 2017

Enkrat mesečno se velika dvorana bistriškega Doma na Vidmu spremeni v pravcato kinodvorano, ki v najsodobnejši laserski tehnologiji gledalcem ponuja kakovostno sliko, dovršen zvok in ogled najnovejših filmskih uspešnic v skoraj domačem naslonjaču.

Mobilni kinematograf Moj kino namreč omogoča prebivalcem manjših krajev po Sloveniji ogled filmov na velikem platnu blizu njihovih domov.  Na četrtkov »filmski« dan so si Bistričani s svojimi najmlajšimi lahko ogledali kar dve animirani filmski pustolovščini, Vrabčka Richarda in Snežno kraljico 3: Ogenj in led. Veliko število obiskovalcev je pritegnil romantični domišljijski film, ki je nastal po animirani predlogi, Lepotica in zver. Kot zadnji film na sporedu pa je občinstvo znova prepričala filmska uspešnica Petdeset odtenkov teme z odličnima Dakoto Johnson in Jamiejem Dornanom v glavnih vlogah. 

V aprilu bodo otroci lahko navdušeno spremljali risanko Smrkci, za odrasle pa bosta na sporedu dva filma. V popoldanskem terminu se bodo zabavali ob francoski komični drami Nepričakovano očka, večerne ure pa bodo rezervirane za vse ljubitelje  akcije, ki bodo uživali v brnenju motorjev in neusmiljeni hitrosti dirkalnih avtomobilov kriminalnega trilerja Hitri in drzni 8.

Vstopnice si lahko zagotovite v predprodaji na www.mojkino.si, na Petrolu ter uro pred vsakim filmom na blagajni dvorane. Ob včlanitvi v Kino Klub lahko vstopnico kupite z dvajset odstotnim popustom. Izmed vseh, ki boste delili in komentirali bistriško filmsko objavo na facebook strani Moj kino, bodo organizatorji izžrebali dobitnika dveh brezplačnih vstopnic za ogled filma po vašem izboru.

Poleg Ilirske Bistrice Moj kino gostijo tudi Postojna, Ajdovščina, Ravne na Koroškem, Slovenske Konjice, Žalec, Medvode, Kranjska Gora in Jesenice.

moj kino (2).JPGmoj kino.JPG

moj kino popust.jpg

Na prejšnjo stran