Facebook

Jure Počkaj s Pozabljenim orkestrom

od 30.07.2021

Prem -

Outdoor Adventure Facebook Cover

 

Jure Počkaj s Pozabljenim orkestrom prihaja na grad Prem, kjer vas bo v grajskih prostorih očaral z barvito paleto melodij, ki so nam usidrane v dušo. Na odru se vrhunski ekipi pridruži tudi profesor Vladimir, širši publiki poznan kot gospod Ž...

Vstopnice za dogodek so na voljo v enotah TIC-a v Ilirski Bistrici in na Premu. Cena v predprodaji je 10 €, na dan dogodka 15 €.
Hitro po vstopnico, saj je v intimnih grajskih sobanah število obiskovalcev zelo omejeno.  

Koncerti mednarodno priznanega baritonista navdušujejo občinstvo, ki uživa v vrhunski in sproščeni poletni glasbi. Poleg zakladnice najbolj prepoznavnih opernih, napolitanskih in zimzelenih slovenskih napevov Počkaj programu doda prepoznavno avtorsko noto.

Po predstavi boste lahko okušali lokalno hrano, med drugim tudi nove kulinarične produkte, ki so nastali v okviru projekta Kulinarična doživetja med Snežnikom in Nanosom.
Naložbo sofinancira Republika Slovenija, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo ter EU iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

 

Dogodka se lahko udeležijo le obiskovalci, ki izpolnjujejo PCT pogoj (preboleli, cepljeni, testirani). Ta pogoj ne velja za osebe, ki še niso dopolnile 15. let.
Več:
https://www.gov.si/.../izvajanje-kulturnih-dejavnosti/  

 

Možna je tudi rezervacija vstopnic na info@tic-ilbistrica.si ali na 040 78 71 78 (TIC Il. Bistrica) oz. 040 31 37 37 (TIC Prem).  

 

Vljudno vabljeni!

ar©tur