Facebook

70 krogov za 70 let

od 26.03.2023

Ilirska Bistrica - Hrib svobode

V letošnjem letu taborniki Rodu snežniških ruševcev obeležujemo svojo 70. obletnico delovanja. Nabor dogodkov, ki jih bomo izvedli ob našem visokem jubileju, je pester. Kot ena izmed prvih akcij bo rekreativno - zabavna akcija, ki smo ji nadeli pomenljivo ime “70 krogov za 70 let”. 


Taborniki smo znani kot tisti, ki veliko večino svojega časa preživimo v naravi, na svežem zraku. Zato smo se odločili, da vse, ki z nami delijo našo željo po druženju in gibanju, povabimo, da se nam v nedeljo, 26. marca 2023, ob 10. uri pridružijo na Hribu Svobode.

 

Cilj akcije je, da vsi skupaj naredimo vsaj 70 krogov. Akciji se bodo pridružili številni taborniki vseh generacij. Medse smo povabili tudi društva in nekatera podjetja, tako smo prepričani, da naloga ne bo pretežka. Skupinska fotografija je načrtovana nekje okrog 11:30.

 

Zelo veseli bomo, če se nam boste pridružili in nam pomagali pri ozaveščanju širše javnosti o pomenu taborništva v današnjem ponorelem svetu digitalnih zaslonov. Ob progi bo poskrbljeno za okrepčilo, našli boste tudi kaj sladkega za pod zob. V primeru dežja bomo akcijo odpovedali.


Akcija nima tekmovalnega namena in je prilagojena vsem starostnim skupinam. Vabimo vas, da se nam tistega dne pridružite in skupaj z nami preživite lep, aktiven dopoldan. Vsak krog šteje!


Taborniški zdravo!

 

Ruševci.si

ar©tur