POMAGAJMO DAVIDU DO NUJNO POTREBNIH FIZIOTERAPIJ

Objavljeno dne 08. oktober 2018

»Sem David, dvojček bratca Jana. Zelo se nama je mudilo na svet. Rodila sva se veliko prezgodaj – v 26. tednu nosečnosti. Kljub temu da sva ob rojstvu tehtala le 1060 g in 1070 g ter statistično gledano imela samo 2 % možnosti za preživetje, je bilo to za naju dovolj. Danes sva stara skoraj 4 leta in sva prava korenjaka.«


25pomagajmo Davidu

Davidu so prezgodnje rojstvo in hude možganske krvavitve pustile posledice, in sicer cerebralno paralizo druge stopnje. Od rojstva naprej je obiskoval fizioterapije in rehabilitacije v URI Soča v Ljubljani ter se ob srčni mamici in očku pogumno boril, zato je do danes precej napredoval.

 

Kot prvi najmlajši otrok v UKC-ju Ljubljana bo novembra letos prestal zahtevno operacijo hrbtenice. Po tem posegu ne bo imel več bolečin in zategovanja mišic. Potreboval pa bo dveletno pooperativno rehabilitacijo in aktivno fizioterapijo 10 do 15 ur tedensko, ki pa mu je ZZZS ne more v celoti pokriti. Starša sta tako prisiljena poiskati dodatne samoplačniške terapije.

 

Vse, ki želite pomagati DAVIDU s še tako majhnim prispevkom, prosimo, da sredstva nakažete na: RKS-Območno združenje Ilirska Bistrica na TRR banke Intesa Sanpaolo Bank, številka: SI56 1010 0002 9208 538, sklic: SI99, koda namena: CHAR.   

 

Prosimo vas, da pri namenu navedete: »ZA DAVIDA«, vaše ime in priimek ali ime vašega podjetja. Vsa zbrana sredstva bodo v celoti namenjena družini Kandare.

 

V imenu malega Davida se vam prisrčno zahvaljujemo za pomoč!

 

 

 

 

 

 

 

 

Na prejšnjo stran