BISTRŠKI IZZIV

Objavljeno dne 23. december 2020

Da bi nam kar najhitreje minili ti neobičajni časi, vas vabimo, da se nam pridružite v raziskovanju našega kraja, ki nam ponuja številne možnosti za rekreacijo in raziskovanje preteklosti.

Poleg zabavnih izzivov vam obljubljamo tudi zanimive nagrade lokalnih ponudnikov, za katere se lahko potegujete, v kolikor opravite vseh 10 nalog in nam jih posredujete do 9. marca 2021.

»Bistrški izziv«

 

Kako lahko sodelujete?

NATISNITE SI BISTRIŠKI IZZIV in pričnite z nalogami.

V kolikor nimate možnosti tiskanja, nam pošljite mail na info@tic-ilbistrica.si in »Bistrški izziv« vam bomo poslali po pošti.

Izziv ima 10 nalog. 7 nalog opravite tako, da se podate po občini Ilirska Bistrica in raziskujete lepote našega kraja, 3 naloge pa lahko opravite doma. Kam točno v občini se boste odpravili, prepuščamo vam, pomembno je, da izlet vsebuje točke izziva.

Sodelujete lahko v bitki za otroške ali odrasle nagrade. Ko opravite vse naloge, izpolnjen »Bistrški izziv« posredujte na TIC Ilirska Bistrica, mi pa bomo v vsaki kategoriji podelili nagrade.

Do kdaj traja »Bistrški izziv«?

Izziv poteka med 23. decembrom 2020 in 8. marcem 2021.

Izpolnjen »Bistrški izziv« morate najkasneje do 9. marca 2021 posredovati v TIC Ilirska Bistrica, in sicer na enega od spodnjih načinov:

  1. Po pošti na naslov TIC Ilirska Bistrica, Gregoričeva c. 2, 6250 Ilirska Bistrica
  2. Skeniranega na mail info@tic-ilbistrica.si
  3. Osebno prinesete v TIC Ilirska Bistrica po predhodni telefonski najavi.

Kdo lahko sodeluje?

V izzivu lahko sodelujejo otroci in odrasli. Vsak udeleženec, ki se poteguje za nagrado, pa mora rešiti svoj »Bistrški izziv«.

Podrobnejši pogoji sodelovanja so objavljeni TUKAJ.

Kaj pa nagrade?

Otroške: 3 x lesen stolček Rong - CNC, 1 x velika PIZZA po izbiri v Park Seventeen, 1 x PIZZA v Hiši Primc, 1 x sladica po želji za dve osebi v Gostišču Mašun, 1 x 5 l jabolčnega soka s kmetije Miše, 3 x uhančki Tadeje Pecman Penko.

Odrasle: 1 x divjačinski golaž za dve osebi v Gostišču Mašun, 1 x košarica domačih izdelkov kmetije Štemberger, 5 x dvojni vloženi šparglji kmetije Kozlek, 1 x set šestih razglednic Bele žene Sonje Prosen, 1 x prstan Tadeje Pecman Penko, 1 x lonček za kavo in kava trgovine s kavo Coffeeology.

Potrebujete dodaten izziv?

Objavite fotografije »Bistrškega izziva« ali kakšno zanimivo prigodo na družabnih omrežjih.
Ne pozabite dodati #visitilirskabistrica, #bistrškiizziv ali #bistrskiizziv, da jih bomo našli. Morda prav vašo fotografijo delimo naprej!

 

 

Na prejšnjo stran