Facebook

OBČINSKA UPRAVA OBČINE ILIRSKA BISTRICA ODSLEJ DOSTOPNA PREKO TELEFONA IN ELEKTRONSKE POŠTE

datum: 12.03.2020

kategorija: Novice

Občina Ilirska Bistrica je sprejela dodatne ukrepe, ki bodo pripomogli k ohranjanju zdravja vseh obiskovalcev in zaposlenih v občinski stavbi. Občanke in občane poziva, da zadeve urejajo po telefonu ali elektronski pošti.
Stranke bodo neodložljive zadeve lahko urejale osebno a le po predhodnem naročilu!

 

OBVESTILO - ukrepi za preprečevanje in obvladovanje okužbe s koronavirusom

Obveščamo vas, da je zaradi preprečevanja širjenja korona virusa, ki jo povzroča bolezen COVID-19,  izvajanje nalog na Občini Ilirska Bistrica omejeno na najbolj nujne zadeve. Do preklica smo na občini uvedli naslednje ukrepe:

  • za obisk občine se mora stranka predhodno naročiti po telefonu oziroma elektronsko preko elektronskih sporočil na e-naslov občine, ali preko navadne pošte;
  • stranke se sprejema samo za najnujnejše primere;
  • vloge strank, razen v nujnih primerih, do preklica Občina Ilirska Bistrica sprejema zgolj v elektronski obliki ali po navadni pošti ali z oddajo v poštni nabiralnik na pročelju občinske stavbe.

Naslov Občine

Občina Ilirska Bistrica, Bazoviška 14, 6255 Ilirska Bistrica

Spletni naslov

obcina.ilirska-bistrica@ilirska-bistrica.si

Telefonska številka

05/71-12-300

 

Z ustrezno medosebno razdaljo (vsaj 1.5 m), kašljanjem in kihanjem v zgornji del rokava, ter temeljitim umivanjem in razkuževanjem rok se zaposleni in obiskovalci obnašajo odgovorno in preudarno. Z omenjenimi ukrepi želimo na bistriški občinski upravi učinkovito preprečiti širjenje korona virusa in poskrbeti za zdravje občank ter občanov.

Občane hkrati pozivamo, da upoštevajo ukrepe in priporočila države ter spremljajo aktualno stanje v medijih in na spletnih straneh Ministrstva za zdravje ter Nacionalnega inštituta za javno zdravje.

Ministrstvo za zdravje:

https://www.gov.si/drzavni-organi/ministrstva/ministrstvo-za-zdravje/

Nacionalni inštitut za javno zdravje:

https://www.nijz.si/

 

 

 

 

 

ar©tur