Facebook

Knjige iz Knjižnici Makse Samsa v času epidemije lahko prejmete po pošti

datum: 17.04.2020

kategorija: Novice

logo kms

Po izdanem pozitivnem mnenju NIJZ glede pošiljanja knjig po pošti, smo se tudi v Knjižnici Makse Samsa odločili, da lahko od ponedeljka, 20. 4. 2020, knjige naročite PO POŠTI. Storitev bomo izvajali brez neposrednega stika z uporabniki in upoštevajoč vsa priporočila Nacionalnega inštituta za javno zdravje in drugih pristojnih organov.

Naročite lahko do 3 naslove knjižnega gradiva, namenjenega izposoji, naročilo lahko izvedete vsakih 14 dni. Naročila sprejemamo na elektronski naslov maksa1904@gmail.com in na tel. št. 051 440 030 vsak delovni dan med 8. in 14. uro.

Pošiljke bomo pripravili in odpremili vsak četrtek. Gradivo bo dostavljeno v skladu s časovnim rokom Pošte Slovenije. Stroške pakiranja in poštnine v skupnem znesku 3 EUR plača naročnik gradiva  (zavedli jih bomo na člansko izkaznico in jih poravnate ob obisku knjižnice, ko bo ta odprta).

Obvezni podatki ob naročilu so:

član: ime in priimek, članska številka, domači naslov in telefonska številka;

izbor gradiva : naslov knjige, ime in priimek avtorja ter letnica izdaje (za študijsko gradivo).

V kolikor uporabljate COBISS+ ali mCOBISS je priporočljivo, da predhodno preverite, če je gradivo prosto.

Za izvedbo naročila potrebujemo vse navedene podatke.

Izposojeno gradivo vrnete, ko bo knjižnica ponovno odprta. Zamudnine za izposojeno gradivo v tem času ne bomo evidentirali.

S prejetim gradivom ravnajte previdno in dosledno upoštevajte navodila za umivanje rok. V pomoč naj vam služijo priporočila iz dokumenta Navodila potrošnikom za ravnanje z embalažo živil in drugih izdelkov glede okužbe z novim koronavirusom SARS-CoV-2, ki so dostopna na spletni strani NIJZ.

Uživajte v branju in ostanite zdravi!    

Knjižnica Makse Samsa Ilirska Bistrica

 

 

ar©tur