KOMEDIJA Z MOJCO FATUR DVAKRAT NAPOLNILA KETTEJEVO DVORANO

Objavljeno dne 07. marec 2023

Občina Ilirska Bistrica je z brezplačno vstopnico za monokomedijo Nikoli ni prepozno razveselila pripadnice nežnejšega spola. V dveh zaporednih večerih si je v Domu na Vidmu Aljine pripetljaje na poti od materinske vloge in gospodinje do uspešne frizerske kariere ogledalo 600 ljudi.

Igralka Mojca Fatur je v dobro uro trajajoči predstavi posrečeno predstavila žensko, ki je svojo obetavno kariero postavila na stranski tir, da je kot pridna gospodinja skrbela za uspešnega moža in njune tri otroke. Živela je za svojo družino a v njej je počasi tlela želja po spremembi.

Monokomedija z Mojco Fatur1

Po letih kuhanja, pranja in ukvarjanja s hišnimi mojstri pa se je ob pogledu v ogledalo spomnila na svoje mladostniške upe in želje. Odločila se je, da bo prisluhnila sebi in svojim potrebam, zato je v roke znova prijela frizerske škarje ter uresničila svoje sanje z odprtjem frizerskega salona pod geslom "zadovoljna stranka, boljši svet".

Monokomedija z Mojco Fatur2

Komično predstavljene življenjske situacije in vsakodnevne skrbi, s katerimi se je lahko poistovetil vsak v občinstvu, so dodobra nasmejale vse prisotne. Žlahtna komedijantka Mojca Fatur je resnično mojstrica svojega poklica, saj se je s svojim pristnim nastopom približala publiki, ki je z njo dihalo kot ena.

Monokomedija z Mojco Fatur3

Pripadnice nežnejšega spola so si bile edine, da jim je Občina Ilirska Bistrica s podarjeno predstavo pripravila nepozaben večer, ki je bil odličen uvod v praznovanje in čaščenje žensk, babic, mater, hčera, vnukinj, sester in tet ter prijateljic ob bližajočem se 8. marcu.

Na prejšnjo stran