FANTJE SPOD ŠILENTABRA NAVDUŠILI V ILIRSKI BISTRICI

Objavljeno dne 27. marec 2023

Fantje spod Šilentabra so minulo soboto v Domu na Vidmu pripravili koncert z naslovom Pesmi s'z stare škrinje. Po razprodanem koncertu lanskega decembra v Pivki, so v enem dnevu razprodali tudi Kettejevo dvorano Doma na Vidmu.

Na koncertu, ki je trajal dobri dve uri, so prišli na svoj račun ljubitelji starejših narodnozabavnih skladb, saj so lahko prisluhnili pesmim avtorjev kot so Lojze Slak, bratje Avsenik, bratje Poljanšek, Fantje z vseh vetrov in Ottavio Brajko. Fantom spod Šilentabra so se na koncertu pridružili prijatelji iz Ansambla Osminka, za posebno presenečenje večera pa je poskrbel zborček, v katerem se je predstavilo kar osem otrok Fantov spod Šilentabra in občinstvu dokazalo, da se talent za glasbo uspešno prenaša iz roda v rod.

Večer prečudovitih starejših narodnozabavnih skladb in njihove vrhunske izvedbe so obiskovalce tako navdušile, da so nastopajoče nagradili z večkratnim gromkim aplavzom.

Fantom spod Šilentabra sta dva razprodana nastopa na Pivškem in Ilirskobistriškem pred domačim občinstvom zagotovo ulila moči in volje za prihajajoče festivale, na katerih bodo ponosno zastopali naše kraje.

Posnetek koncerta si bo moč ogledati na lokalni televizijski postaji TV Galeja.

Fantje spod Šilentabra Blaž Frank.JP.JPGFantje spod Šilentabra cvetje.JPGFantje spod Šilentabra Blaž Frank1.JPGFantje spod Šilentabra cvetje.JP.JPGFantje spod Šilentabra David.JPGFantje spod Šilentabra Franjo in Damijan.JPGFantje spod Šilentabra Franjo.JPGFantje spod Šilentabra godci.JPGFantje spod Šilentabra harmoniki.JPGFantje spod Šilentabra Osminka.JPGFantje spod Šilentabra Osminka1.JPGFantje spod Šilentabra pevci.JPGFantje spod Šilentabra pevci1.JPGFantje spod Šilentabra pogled z odra.JPGFantje spod Šilentabra vsi.JPGFantje spod Šilentabra z zborčkom.JPG

Na prejšnjo stran