DVE NAJBOLJŠI POSLOVNI IDEJI BOSTA RAZGLAŠENI V TOREK

Objavljeno dne 14. april 2023

V torek, 18. aprila 2023, ob 17. uri bosta v Domu na Vidmu predstavljeni dve najboljši poslovni ideji, ki bosta prepričali neodvisno komisijo in si prislužili finančno spodbudo.

Podjetniško zgodbo je na Ilirskobistriškem pisalo sedem udeležencev, in sicer Primož Baša, Mitja Bolčina, Borut Delost, Maja Penko, Robert Jenko, Primož Rojc, Sabina Stambulić Pugelj, Sonja Prosen in Luka Boštjančič a le dva avtorja najbolj perspektivnih podjetniških idej, ki ju bo komisija na organizirani predstavitvi idej izbrala dan prej, bo s finančno spodbudo podprla tudi Občina Ilirska Bistrica, ki letos prvič sodeluje na podjetniškemu programu Biznis in PIP.

Omenjeni program, ki ga organizira Mrežni podjetniški inkubator Perspektiva, sicer poleg Ilirskobistriške podpirata še občini Pivka in Postojna in vsaka od njih bo v naslednjih dneh dobila dva inovatorja z idejo za posel.  

Podjetniški inkubator Postojna pa ne bdi zgolj nad podjetniško žilico odraslih, temveč se posveča tudi delu z mladimi, zato ste uro pred prireditvijo (med 16. in 17. uro) vabljeni še na predstavitvene stojnice osnovnošolcev, ki s PIP-om sodelujejo na projektu Podjetnost in podeželje. Med njimi bodo tudi učenci Osnovne šole Toneta Tomšiča Knežak, ki so se z inovativnim lesenim ovitkom za mobilni telefon uvrstili med letošnje finaliste državnega tekmovanja mladih podjetnikov Popri.

Pridružite se nam na večeru podjetništva in skupaj podprimo dobre ideje!

BIZNIS IN PIP ilirska bistrica 2023 (002)

podjetniški bazar mladih

Na prejšnjo stran