Facebook

Osnovni tečaj fotografiranja

od 11.03.2010

Ilirska Bistrica - Prostori Telesa (Vilharjeva 35, Ilirska Bistrica)

 

dusan_grmsek.jpgV fotoklubu Sušec bomo v četrtek, 11.3.2010, ob 20. uri, kot že vsako leto doslej, organizirali brezplačni začetni tečaj fotografiranja. Prvi del  bo potekal v prostorih kluba na Vilharjevi 35 (poslovna stavba Telesa), predvideni pa sta še dve delavnici na terenu, kjer se bomo v praksi soočili z uporabo foto kamere in možnostmi, ki nam jo nudi za doseganje čim všečnejših fotografij. Na tečaj se lahko prijavi vsakdo, ki bi se rad naučil narediti lepše in kreativnejše fotografije. Zaželjeno  je, da si vsak pred obiskom  tečaja prebere tudi navodila o uporabi svoje foto kamere, saj potem tudi s tečaja odnese veliko več.

Trenutno nas je v klubu 30 članov in v lanskem letu se lahko pohvalimo s precejšnjim številom dogodkov, ki smo jih organizirali in uspešno izvedli. V Štirni v Knežaku se je zvrstilo sedem razstav, razstavo pa smo postavili tudi v Celju v okviru  kongresa Čebelarske zveze  Slovenije in razstavo starih fotografij Dobropolj in Rečice v gostilni Škorpijon v Rečici. Organizirali smo tudi Ex-tempore Snežnik 2009  in v sodelovanju s Konjeniškim klubom Postojna Ex-tempore Konjenica 2009.

V klubu se srečujemo vsak drugi in četrti četrtek v mesecu, kjer tudi večkrat gostimo uspešne fotografe, ki se nam predstavijo s svojim delom. Vpisujemo  tudi nove člane. Vabljeni!

Foto klub Sušec

 

foto: Zmagovaalna fotografija Ex-tempora Snežnik 2009, Tema- Kamen na kamen, avtorja Dušana Grmška, člana FK Sušec

ar©tur