Facebook

Razprava o Celostni prometni strategiji v Ilirski Bistrici

od 12.12.2016

Ilirska Bistrica - Dom na Vidmu, Mala dvorana

Spoštovane občanke, spoštovani občani,

v občini Ilirska Bistrica so v zadnjih mesecih potekale različne aktivnosti namenjene izdelavi Celostne prometne strategije, katere cilj je uvajanje dolgoročnih, strateških in trajnostnih rešitev na področju urejanja prometa, ki bodo pripomogle k še višji kakovosti življenja v občini.

Na podlagi izvedenih javnih razprav, delavnic, intervjujev in anket smo oblikovali temelje za skupno vizijo razvoja prometa v občini. Vabljeni k branju osnutka vizije CPS Ilirska Bistrica ter k posredovanju vaših mnenj na naslov cps@ilirska-bistrica.si.

Osnutek vizije je objavljen na http://www.ilirska-bistrica.si/obcina/novice/2016120614443850/Osnutek-vizije-celostne-prometne-strategije-Ob%C4%8Dine-Ilirska-Bistrica/.

Še posebej pa vas vabimo k razpravi v ponedeljek, 12. 12. 2016, ob 17.00 v malo dvorano v Domu na Vidmu, kjer bomo skupaj z vami dokončno oblikovali vizijo, nato pa izbrali ukrepe s katerimi jo bomo uresničevali.

Vabilo

Le z vašim sodelovanjem bomo lahko poiskali in prepoznali najboljše rešitve. Izkoristite priložnost in soodločajte o razvoju mobilnosti v Ilirski Bistrici.

ar©tur