Facebook

Moj kino: akcijski kriminalni triler HITRI IN DRZNI 8

od 15.04.2017

Ilirska Bistrica - Ilirska Bistrica

Vabljeni na ogled akcijskega kriminalnega trilerja HITRI IN DRZNI 8 v veliko dvorano Doma na Vidmu 15. aprila 2017 OB 20. uri!

Dolžina: 2h 16min / 136min

Vsebina:

 

 
Kaj se zgodi, ko tisti, ki je ustvaril družino, prelomi njeno najbolj sveto pravilo?

Pomen družine je že vseskozi rdeča nit neustavljive in mega uspešne franšize, ki jo povezujejo adrenalinski pregoni, vonj po oktanu, hitrost in želja po maščevanju. Osmo nadaljevanje akcijske poslastice nam razkrije največjo grožnjo, ki je do sedaj pretila Dominicu in njegovi ekipi. Bo razdor med člani in izdaja njenega vodje usoden, ali bo družini, ki je do sedaj veljala za nerazdružljivo, uspelo spet najti drug drugega?


O ZGODBI:

Medtem ko Dom (Vin Diesel) in Letty (Michelle Rodriguez) uživata na zasluženem poročnem potovanju na Kubi, tudi ostali zaživijo običajno življenje daleč stran od nevarnih preizkušenj in adrenalinskih podvigov, ki so v preteklosti spremljale njihov vsakdan. A Dom po srečanju s skrivnostno Cipher (Charlize Theron) nima druge izbire, kot da se zaplete v nevaren svet kriminala in tako izda tiste, ki so mu najbližje. Družina se znajde pred največjo preizkušnjo do sedaj, ki jo mora za povrhu razrešiti še brez svojega vodje.

Pot do sprave je dolga, nevarna in ovinkasta. Neustrašna ekipa se poda na pravo odisejado in se proti kaosu in notranjim razprtijam bori na kubanskih obala, prometnih ulicah New Yorka, na odročnih poledenelih jezerih Islandije – vse v želji, da pripelje domov človeka, ki je ustvaril družino.

Vir: kolosej.si

Hitri_in_drzni_8

moj kino popust.jpg

ar©tur