Facebook

TOTeM

od 05.09.2009 do 06.09.2009

Ilirska Bistrica - Stadion Trnovo

TOTEM  2009

 

Taborniki iz Rodu snežniških ruševcev tradicionalno organizirajo TOTeM, Taborniško odbojkarsko tekmovanje na mivki, ki bo letos potekalo že dvanajstič. Glede na lanskoletno množično obiskanost akcije, letos na TOTeMu pričakujejo okoli 24 ekip, to je okoli 120 ljudi. Ekipe že več let prihajajo iz vse Slovenije, letos pa pridejo tudi njihovi taborniški prijatelji iz sosednje Hrvaške.

TOTeM se bo odvijal 5. In 6. septembra, v soboto in nedeljo. V soboto bodo potekala predtekmovanja štiri članskih ekip v kateri nastopajo 2 punci in 2 fanta. V nedeljo pa se celotna stvar zaključi s finalom, kjer se je lahko priča najbolj atraktivnim bojem.

Poudariti je treba predvsem to, da se bo letos Totem odvijal na povsem prenovljenem igrišč, zaradi česar bo akcija še bolj privlačna in vsekakor zanimiva tudi za vse obiskovalce, ki si bodo ogledali kakšnega izmed bojev.

Kljub temu, da je prioriteta tega vikenda odbojkarsko udejstovanje, se vsi taborniki, ki so se kadarkoli udeležili te akcije, radi vračajo v Športni center Trnovo predvsem zaradi druženja in vzdušja, ki pomeni lep zaključek poletnih mesecev.

ar©tur